“Un zâmbet pentru copii cu nevoi speciale”

Raport proiect
“Un zâmbet pentru copii cu nevoi speciale”


Biblia afirmă și noi credem acest adevăr că fără fapte credința este moartă,un credincios adevărat nu poate să rămână nepăsător la nevoile spirituale sau materiale a celor de lângă el! Dumnezeu în dragostea Sa ne cere să acționăm, iar credința adevărată întotdeauna acționează pentru Dumnezeu și semeni.
Biserica “Vestea Bună” Basildon a înțeles această chemare sfântă și s-a pus la îndemâna lui Dumnezeu acționând prin credință și ajutându-i pe orfani și pe cei aflați în nevoie.
În România această categorie pe care noi o numim generic “orfani” este din ce în ce mai numeroasă iar cei care pun umărul și ajută din ce în ce mai puțini.
Orfanii din România sunt instituționalizați și ținuți în centre speciale, dar în ultima perioadă legea permite ca acești copii să fie preluați și integrați în familii, cei care fac lucrul acesta sunt numiți asistenți maternali.
Proiectul nostru “Un zâmbet pentru copiii cu nevoi speciale” s-a desfășurat atât în centrele specializate, cat și în familiile care au preluat acesti copii orfani.
Pachetele au fost distribuite după cum urmează:
-50 de pachete la Centru Speranța din localitatea Variaș.
-20 de pachete în diferite familii care au copii orfani în îngrijire.
-10 pachete în cadrul bisericii Izvorul Vieții la sărbătoarea “Crăciunul Copiilor”. Biserica izvorul Vieții are în grijă mai mulți orfani din centrele de plasament din orașul Reșița care vin și s-au integrat în scoala duminicală din biserica noastră.
Datorită legii pentru protecția datelor personale nu putem să vă oferim decât câteva poze cu cei cărora le-am dăruit un zâmbet, însă Dumnezeu va folosit să fiți mesageri sfinți pentru acești copii defavorizați.
Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă dăruiască har,putere și prosperitate,ați făcut ce trebuia făcut, ați lucrat și Dumnezeu vă va răsplăti!
Cu dragoste,
pastor Bârsan Ciprian


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *